Nabeschouwing FC Dordrecht - Almere City (3-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Dordrecht het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Almere City (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Schuurman, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. FC Dordrecht vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Zamouri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van FC Dordrecht, waarmee J. Zwarts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 63e minuut werd T. Kok van FC Dordrecht met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Dordrecht het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 83 minuten deed D. Mirani iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Almere City werd verkleind tot 3-1. Almere City verkleinde in de 94e minuut de achterstand doordat Y. Loen de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Evian Cantineau bij een 3-2 eindstand in het voordeel van FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - Almere City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Schuurman FC Dordrecht 1-0
42' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Kok FC Dordrecht
46' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt O. Zamouri FC Dordrecht 2-0
48' Gele kaart Almere City Gele kaart voor N. Vossebelt Almere City
57' Wissel Almere City Wissel R. Benschop voor D. Blackson Almere City
57' Wissel Almere City Wissel S. Meijer voor J. Hoefdraad Almere City
61' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Zwarts met assist van O. Zamouri FC Dordrecht 3-0
63' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor T. Kok FC Dordrecht
72' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor C. Summerville FC Dordrecht
72' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Power voor O. Zamouri FC Dordrecht
72' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Cijntje voor J. Zwarts FC Dordrecht
76' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
80' Wissel Almere City Wissel T. Hunte voor K. Luckassen Almere City
83' Doelpunt Almere City Doelpunt D. Mirani met assist van Y. Loen Almere City 3-1
94' Doelpunt Almere City Doelpunt Y. Loen met assist van B. van Vlerken Almere City 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Almere City
Opstellingen FC Dordrecht - Almere City
De opstellingen van FC Dordrecht en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.