Nabeschouwing FC Dordrecht - NAC Breda (0-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 9 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Dordrecht het vrijdag 9 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - NAC Breda (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 0-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Verschueren, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. NAC Breda vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Ilic op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor NAC Breda.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - NAC Breda
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
88
82
Gevaarlijke aanvallen
44
32
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE FC Dordrecht - NAC Breda 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Verschueren met assist van A. Filipovic NAC Breda 0-1
28' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Kok FC Dordrecht
34' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor B. Ormonde-Ottewill FC Dordrecht
61' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor A. Filipovic NAC Breda
67' Doelpunt NAC Breda Doelpunt L. Ilic met assist van R. Schouten NAC Breda 0-2
69' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Vicario voor Z. Erkilinc FC Dordrecht
74' Wissel NAC Breda Wissel B. Kudimbana voor I. Ilic NAC Breda
78' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor B. Kudimbana NAC Breda
84' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor T. Kok FC Dordrecht
84' Wissel FC Dordrecht Wissel Q. Hogesteger voor J. Cijntje FC Dordrecht
86' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor P. Marques FC Dordrecht
89' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor F. Stokkers NAC Breda
Opstellingen FC Dordrecht - NAC Breda
De opstellingen van FC Dordrecht en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - NAC Breda

FC Dordrecht en NAC Breda treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en NAC Breda elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
FC Dordrecht - NAC Breda Opstelling FC Dordrecht Opstelling NAC Breda Live FC Dordrecht - NAC Breda Live FC Dordrecht - NAC Breda kijken FC Dordrecht - NAC Breda kijken Live FC Dordrecht - NAC Breda stream FC Dordrecht - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - NAC Breda Uitslag FC Dordrecht - NAC Breda Statistieken FC Dordrecht - NAC Breda Eerste Divisie 2019/2020 FC Dordrecht - NAC Breda wedden FC Dordrecht - NAC Breda gokken FC Dordrecht - NAC Breda Unibet