Nabeschouwing FC Dordrecht - NEC (2-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Dordrecht het vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - NEC (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en NEC is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Kvida zette FC Dordrecht op een 1-0 voorsprong in de 47e minuut van de wedstrijd. Laat in de wedstrijd wist FC Dordrecht opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het D. Green die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Dordrecht.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - NEC
Goals
2
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
69
103
Gevaarlijke aanvallen
19
50
Corners
1
11
Wissels
3
3
LIVE FC Dordrecht - NEC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. Gronsveld FC Dordrecht
46' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Kuipers NEC
47' Eigen doelpunt FC Dordrecht Eigen doelpunt J. Kvida FC Dordrecht 1-0
61' Wissel NEC Wissel J. van Landschoot voor Z. Flemming NEC
61' Wissel NEC Wissel A. Musaba voor R. Wolters NEC
71' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor B. Kuipers NEC
74' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Kok voor J. Wehrmann FC Dordrecht
76' Gele kaart NEC Gele kaart voor F. Sturing NEC
83' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor A. Achahbar FC Dordrecht
86' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Okita NEC
88' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Green FC Dordrecht 2-0
91' Wissel FC Dordrecht Wissel D. de Braal voor P. Marques FC Dordrecht
Opstellingen FC Dordrecht - NEC
De opstellingen van FC Dordrecht en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - NEC

FC Dordrecht en NEC treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en NEC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 0
Winst NEC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 20e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Dordrecht - NEC Opstelling FC Dordrecht Opstelling NEC Live FC Dordrecht - NEC Live FC Dordrecht - NEC kijken FC Dordrecht - NEC kijken Live FC Dordrecht - NEC stream FC Dordrecht - NEC Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - NEC Uitslag FC Dordrecht - NEC Statistieken FC Dordrecht - NEC Eerste Divisie 2019/2020 FC Dordrecht - NEC wedden FC Dordrecht - NEC gokken FC Dordrecht - NEC Unibet