Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 25 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Eindhoven het vrijdag 25 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door C. Seedorf, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Eindhoven opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het S. Elisha die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Eindhoven.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - FC Den Bosch 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Väisänen FC Den Bosch
51' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
57' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Brouwers FC Den Bosch
62' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Sappinen voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
62' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor S. Bourard FC Eindhoven
78' Wissel FC Den Bosch Wissel N. Romat voor M. Deijl FC Den Bosch
84' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Holla voor S. Blummel FC Den Bosch
86' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Idzes voor E. Kabangu FC Eindhoven
88' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Seedorf FC Eindhoven 1-0
90' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Klooster voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
94' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Elisha met assist van A. Daniels FC Eindhoven 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - FC Den Bosch
Opstellingen FC Eindhoven - FC Den Bosch
De opstellingen van FC Eindhoven en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - FC Den Bosch

FC Eindhoven en FC Den Bosch treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 26 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 27 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Eindhoven als FC Den Bosch wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 10
Winst FC Den Bosch 10
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 11e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.