Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht (0-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Eindhoven het vrijdag 7 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht (0-0)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was FC Eindhoven dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ingmar Oostrom niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Jong Utrecht
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
143
114
Gevaarlijke aanvallen
105
52
Corners
8
3
Wissels
2
3
LIVE FC Eindhoven - Jong Utrecht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Wissel Jong Utrecht Wissel Rick van der Meer voor M. van Rooijen Jong Utrecht
46' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Bourard voor S. Elisha FC Eindhoven
54' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Kabangu voor B. van den Boomen FC Eindhoven
65' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Mulder voor C. Albu Jong Utrecht
70' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor A. Loof FC Eindhoven
80' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. Arweiler Jong Utrecht
81' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Darkwa voor J. Arweiler Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong Utrecht
Opstellingen FC Eindhoven - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht

FC Eindhoven en Jong Utrecht treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 16 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 3
Winst Jong Utrecht 1
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 15e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
FC Eindhoven - Jong Utrecht Opstelling FC Eindhoven Opstelling Jong Utrecht Live FC Eindhoven - Jong Utrecht Live FC Eindhoven - Jong Utrecht kijken FC Eindhoven - Jong Utrecht kijken Live FC Eindhoven - Jong Utrecht stream FC Eindhoven - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht Uitslag FC Eindhoven - Jong Utrecht Statistieken FC Eindhoven - Jong Utrecht Eerste Divisie 2018/2019 FC Eindhoven - Jong Utrecht wedden FC Eindhoven - Jong Utrecht gokken FC Eindhoven - Jong Utrecht Unibet