Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda (2-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Eindhoven het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion (Eindhoven) in .

Via de FC Eindhoven - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda (2-2)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen FC Eindhoven en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door J. Sleegers, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van S. van Hooijdonk in de 57e minuut zorgde er even later voor dat NAC Breda weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 70e minuut zette S. Bourard zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Eindhoven de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor NAC Breda nadat R. Riera in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - NAC Breda
Goals
2
2
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
81
85
Gevaarlijke aanvallen
38
47
Corners
4
6
Wissels
1
3
LIVE FC Eindhoven - NAC Breda 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Verschueren NAC Breda
45' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Noblejas NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel F. Stokkers voor M. El Allouchi NAC Breda
51' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van M. Lopes FC Eindhoven 1-0
57' Penalty NAC Breda Penalty S. van Hooijdonk NAC Breda 1-1
68' Wissel NAC Breda Wissel H. Dogan voor S. van Hooijdonk NAC Breda
70' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard met assist van M. Lopes FC Eindhoven 2-1
71' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor O. Boussaid NAC Breda
71' Wissel NAC Breda Wissel A. Filipovic voor O. Boussaid NAC Breda
83' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Bourard FC Eindhoven
86' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Riera met assist van H. Dogan NAC Breda 2-2
88' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor M. Lopes FC Eindhoven
91' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Makasi FC Eindhoven
92' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor NAC Breda
Opstellingen FC Eindhoven - NAC Breda
De opstellingen van FC Eindhoven en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda

FC Eindhoven en NAC Breda treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en NAC Breda elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 9e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Eindhoven - NAC Breda Opstelling FC Eindhoven Opstelling NAC Breda Live FC Eindhoven - NAC Breda Live FC Eindhoven - NAC Breda kijken FC Eindhoven - NAC Breda kijken Live FC Eindhoven - NAC Breda stream FC Eindhoven - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda Uitslag FC Eindhoven - NAC Breda Statistieken FC Eindhoven - NAC Breda Eerste Divisie 2019/2020 FC Eindhoven - NAC Breda wedden FC Eindhoven - NAC Breda gokken FC Eindhoven - NAC Breda Unibet