Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur (2-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Eindhoven het vrijdag 19 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur (2-2)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Eindhoven en SC Cambuur geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door A. Daniels, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Elisha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist SC Cambuur de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. van Kippersluis.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor SC Cambuur nadat S. Hendriks in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Eindhoven - SC Cambuur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
56' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt A. Daniels FC Eindhoven 1-0
61' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Elisha FC Eindhoven 2-0
64' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. van den Boomen FC Eindhoven
65' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Elisha FC Eindhoven
65' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. van Kippersluis met assist van R. Maulun SC Cambuur 2-1
67' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor K. Jansen SC Cambuur
67' Wissel SC Cambuur Wissel N. Robertha voor D. Sambissa SC Cambuur
83' Wissel SC Cambuur Wissel M. Jones voor M. Steenvoorden SC Cambuur
86' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Chilala voor A. Daniels FC Eindhoven
92' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks SC Cambuur 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - SC Cambuur
Opstellingen FC Eindhoven - SC Cambuur
De opstellingen van FC Eindhoven en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur

FC Eindhoven en SC Cambuur treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 30 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 21 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Eindhoven als SC Cambuur wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 8
Winst SC Cambuur 8
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 13e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 11e plaats.