Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (3-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Twente het vrijdag 31 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Roda JC (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Twente en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roda JC Kerkrade kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Paulissen. FC Twente kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Hölscher, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam FC Twente vervolgens op 2-1. Het was T. Boere die vanaf 11 meter wist te scoren in de 20e minuut.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor FC Twente vergroot nadat U. Bapoh de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor FC Twente.

LIVE FC Twente - Roda JC 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Boere FC Twente
4' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Paulissen met assist van M. Engels Roda JC Kerkrade 0-1
16' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Werker Roda JC Kerkrade
17' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Hölscher FC Twente 1-1
20' Penalty FC Twente Penalty T. Boere FC Twente 2-1
33' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
52' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Ricardinho FC Twente
54' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Vansteenkiste Roda JC Kerkrade
65' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Nacho Monsalve FC Twente
67' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
68' Doelpunt FC Twente Doelpunt U. Bapoh FC Twente 3-1
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Verburgh voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
82' Wissel FC Twente Wissel J. van der Heyden voor M. Smith FC Twente
87' Wissel FC Twente Wissel M. Maria voor U. Bapoh FC Twente
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel O. Gnjatić voor L. Milts Roda JC Kerkrade
90' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Engels Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Roda JC
Opstellingen FC Twente - Roda JC
De opstellingen van FC Twente en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - Roda JC

FC Twente en Roda JC treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Roda JC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst FC Twente 0
Winst Roda JC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 5e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 4e plaats.