Nabeschouwing FC Twente - TOP Oss (1-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Zaterdag 8 september 2018 - 18:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Twente het zaterdag 8 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - TOP Oss (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Twente en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. Smeets, waarmee TOP Oss met 0-1 de leiding nam. TOP Oss vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Dogan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist FC Twente de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Aitor Cantalapiedra. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Twente kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor TOP Oss dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Twente - TOP Oss 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt TOP Oss Doelpunt B. Smeets met assist van R. Oratmangoen TOP Oss 0-1
22' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan met assist van B. Smeets TOP Oss 0-2
29' Doelpunt FC Twente Doelpunt Aitor Cantalapiedra met assist van U. Bapoh FC Twente 1-2
62' Wissel TOP Oss Wissel P. Rommens voor B. Smeets TOP Oss
69' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor Javier Espinosa FC Twente
74' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor Rafael Ramos FC Twente
77' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Brama FC Twente
80' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Asmelash TOP Oss
82' Wissel FC Twente Wissel M. Maria voor U. Bapoh FC Twente
83' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor H. Dogan TOP Oss
87' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Hölscher FC Twente
93' Wissel TOP Oss Wissel M. Verkoelen voor R. Oratmangoen TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - TOP Oss
Opstellingen FC Twente - TOP Oss
De opstellingen van FC Twente en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - TOP Oss

FC Twente en TOP Oss treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst FC Twente 0
Winst TOP Oss 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 4e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 8e plaats.