Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (4-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 17 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Volendam het vrijdag 17 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Jong PSV (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Jong PSV is geëindigd in een 4-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Antonucci, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. In de 34e minuut moest M. Soulas van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Jong PSV verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Jong PSV in de 43e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van R. Ledezma.

In de 50e minuut was het Jong PSV dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Ledezma. Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Smal de 2-2 maakte namens FC Volendam. Laat in de wedstrijd was het vervolgens FC Volendam dat via N. Doodeman nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 86e minuut. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 92e minuut was het FC Volendam dat via M. Kaars de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-2 eindstand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE FC Volendam - Jong PSV 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt FC Volendam Doelpunt F. Antonucci met assist van G. Smal FC Volendam 1-0
34' Rode kaart Jong PSV Rode kaart voor M. Soulas Jong PSV
38' Wissel Jong PSV Wissel S. Sambo voor A. Catic Jong PSV
43' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Ledezma met assist van M. Kjolo Jong PSV 1-1
46' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
50' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Ledezma Jong PSV 1-2
58' Wissel FC Volendam Wissel G. Vlak voor N. Fadiga FC Volendam
66' Doelpunt FC Volendam Doelpunt G. Smal met assist van M. Kaars FC Volendam 2-2
70' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor M. Tol FC Volendam
71' Wissel Jong PSV Wissel S. Theunissen voor R. Ledezma Jong PSV
76' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. J. Murkin FC Volendam
80' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor G. Vlak FC Volendam
81' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor R. Schoonbrood Jong PSV
86' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Doodeman FC Volendam 3-2
89' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Sambo Jong PSV
92' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars met assist van B. Deul FC Volendam 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Jong PSV
Opstellingen FC Volendam - Jong PSV
De opstellingen van FC Volendam en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.