Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch (0-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 14 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 14 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch (0-0)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Holla van FC Den Bosch. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 56e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Go Ahead Eagles en FC Den Bosch gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Go Ahead Eagles, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Allard Lindhout niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Den Bosch 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Verheydt Go Ahead Eagles
17' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Holla FC Den Bosch
25' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Kersten FC Den Bosch
47' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
52' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Bliek Go Ahead Eagles
56' Tweede gele kaart FC Den Bosch Tweede gele kaart voor D. Holla FC Den Bosch
58' Wissel FC Den Bosch Wissel K. Felida voor S. Blummel FC Den Bosch
64' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor R. Sappinen FC Den Bosch
71' Wissel FC Den Bosch Wissel O. Bouyaghlafen voor L. Brouwers FC Den Bosch
93' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Bruno Andrade voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Den Bosch
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Den Bosch
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Den Bosch

Go Ahead Eagles en FC Den Bosch treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 7 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 5
Winst FC Den Bosch 7
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 3e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 1e plaats.