Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Helmond Sport (1-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 7 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Helmond Sport (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 1-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door I. Bakx, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Go Ahead Eagles dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - Helmond Sport 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Bakx met assist van T. Verheydt Go Ahead Eagles 1-0
54' Wissel Helmond Sport Wissel F. Zeldenrust voor A. Naudts Helmond Sport
59' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. de Braal Helmond Sport
68' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Meijers Helmond Sport
69' Wissel Helmond Sport Wissel D. Koolhof voor J. van der Gaag Helmond Sport
77' Wissel Helmond Sport Wissel N. de Louw voor K. Wesdorp Helmond Sport
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor T. Verheydt Go Ahead Eagles
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
86' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Bliek Go Ahead Eagles
87' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor F. Zeldenrust Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Helmond Sport
Opstellingen Go Ahead Eagles - Helmond Sport
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Helmond Sport

Go Ahead Eagles en Helmond Sport treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 30 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 8
Winst Helmond Sport 7
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 2e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 20e plaats.