Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Go Ahead Eagles kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Beukema. Jong Ajax kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Ekkelenkamp, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Jong Ajax
Goals
1
1
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
82
119
Gevaarlijke aanvallen
55
74
Corners
8
10
Wissels
2
2
LIVE Go Ahead Eagles - Jong Ajax 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Beukema Go Ahead Eagles 1-0
42' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor R. Gravenberch Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel Q. Timber voor A. Mendez Jong Ajax
58' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt J. Ekkelenkamp met assist van R. Gravenberch Jong Ajax 1-1
60' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Q. Timber Jong Ajax
63' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Bannink voor M. Ngombo Go Ahead Eagles
78' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. Kuhn Jong Ajax
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
87' Wissel Jong Ajax Wissel B. Kemper voor C. Eiting Jong Ajax
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jong Ajax
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax

Go Ahead Eagles en Jong Ajax treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 9e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Go Ahead Eagles - Jong Ajax Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling Jong Ajax Live Go Ahead Eagles - Jong Ajax Live Go Ahead Eagles - Jong Ajax kijken Go Ahead Eagles - Jong Ajax kijken Live Go Ahead Eagles - Jong Ajax stream Go Ahead Eagles - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax Uitslag Go Ahead Eagles - Jong Ajax Statistieken Go Ahead Eagles - Jong Ajax Eerste Divisie 2019/2020 Go Ahead Eagles - Jong Ajax wedden Go Ahead Eagles - Jong Ajax gokken Go Ahead Eagles - Jong Ajax Unibet