Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 21 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. van der Venne, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. de Wit, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette T. Verheijdt zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Freek Van Herk, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Go Ahead Eagles - Jong Ajax 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van J. Navrátil Go Ahead Eagles 1-0
34' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. de Wit met assist van P. Schuurs Jong Ajax 1-1
35' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Stans Go Ahead Eagles
46' Wissel Jong Ajax Wissel Danilo voor K. Dolberg Jong Ajax
59' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. Verheijdt Go Ahead Eagles 2-1
61' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor S. Pasquali Jong Ajax
63' Wissel Jong Ajax Wissel J. Ekkelenkamp voor D. de Wit Jong Ajax
69' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor C. Nunnely Jong Ajax
70' Wissel Jong Ajax Wissel K. Sierhuis voor D. Johnsen Jong Ajax
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Overgoor voor J. Stans Go Ahead Eagles
79' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor G. Bosz Go Ahead Eagles
87' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor S. Botman Jong Ajax
91' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. van Moorsel voor O. Džepar Go Ahead Eagles
94' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor M. Bakker Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Jong Ajax
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jong Ajax
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Ajax

Go Ahead Eagles en Jong Ajax treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 9 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 3
Winst Jong Ajax 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 2e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 5e plaats.