Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Utrecht (5-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Utrecht (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 5-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door R. van der Venne, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Bosz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Go Ahead Eagles, waarmee T. Verheijdt zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 80e minuut scoorde Go Ahead Eagles via J. Hilterman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Ook na de derde treffer nam Go Ahead Eagles geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Pouwels. De vijfde treffer van Go Ahead Eagles viel in de 88e minuut en kwam op naam te staan van P. van Moorsel.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - Jong Utrecht 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van T. Verheijdt Go Ahead Eagles 1-0
35' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt G. Bosz Go Ahead Eagles 2-0
50' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Bruno Andrade voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
58' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Lehaire voor R. El Azrak Jong Utrecht
68' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt T. Verheijdt met assist van Bruno Andrade Go Ahead Eagles 3-0
69' Wissel Jong Utrecht Wissel M. van Rooijen voor M. Mallahi Jong Utrecht
76' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor T. Verheijdt Go Ahead Eagles
80' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Hilterman met assist van J. Arweiler Go Ahead Eagles
82' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Pouwels met assist van J. Navrátil Go Ahead Eagles 4-0
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. van Moorsel voor I. Bakx Go Ahead Eagles
88' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. van Moorsel met assist van J. Lelieveld Go Ahead Eagles 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Jong Utrecht
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jong Utrecht
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jong Utrecht

Go Ahead Eagles en Jong Utrecht treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 2 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Jong Utrecht favoriet. 1 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.