Nabeschouwing Jong Ajax - Almere City (8-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 3 mei 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Ajax het vrijdag 3 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Almere City (8-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 8-0 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. de Wit, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Černý op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Jong Ajax vervolgens op 3-0. Het was L. Traore die vanaf 11 meter wist te scoren in de 37e minuut.

In de 45e minuut werd N. Vossebelt van Almere City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Almere City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 46e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van Jong Ajax speler Danilo. De vijfde treffer van Jong Ajax viel in de 48e minuut en kwam op naam te staan van P. Schuurs. Even later viel in de 59e minuut opnieuw een doelpunt. Het was P. Schuurs van Jong Ajax die de score op 6-0 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 88 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Jong Ajax. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van C. Nunnely die de stand in de wedstrijd op 7-0 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde C. Nunnely de 8-0 voor Jong Ajax en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stan Teuben bij een 8-0 eindstand in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - Almere City 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. de Wit met assist van Danilo Jong Ajax 1-0
23' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Černý met assist van D. de Wit Jong Ajax 2-0
37' Penalty Jong Ajax Penalty L. Traore Jong Ajax 3-0
45' Rode kaart Almere City Rode kaart voor N. Vossebelt Almere City
46' Penalty Jong Ajax Penalty Danilo Jong Ajax 4-0
46' Wissel Jong Ajax Wissel C. Nunnely voor L. Traore Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel J. Ekkelenkamp voor D. de Wit Jong Ajax
48' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt P. Schuurs met assist van V. Černý Jong Ajax 5-0
53' Wissel Almere City Wissel N. van Hilten voor J. Efmorfidis Almere City
59' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt P. Schuurs met assist van R. Gravenberch Jong Ajax 6-0
70' Wissel Jong Ajax Wissel N. Bakboord voor S. Botman Jong Ajax
74' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor A. Bensabouh Almere City
81' Wissel Almere City Wissel R. Mannes voor R. Balker Almere City
88' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt C. Nunnely met assist van Danilo Jong Ajax 7-0
90' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt C. Nunnely met assist van R. Gravenberch Jong Ajax 8-0
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - Almere City
Opstellingen Jong Ajax - Almere City
De opstellingen van Jong Ajax en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Ajax - Almere City

Jong Ajax en Almere City treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 14 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 7
Winst Almere City 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 11e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 4e plaats.