Nabeschouwing Jong Ajax - FC Eindhoven (0-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 28 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Ajax het vrijdag 28 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - FC Eindhoven (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Daniels, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Seedorf op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee E. Kabangu zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor FC Eindhoven dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong Ajax - FC Eindhoven 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt A. Daniels FC Eindhoven 0-1
13' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Seedorf met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 0-2
22' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Seedorf FC Eindhoven
23' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor K. Sierhuis Jong Ajax
32' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. Essikal FC Eindhoven
46' Wissel Jong Ajax Wissel N. Lang voor V. Černý Jong Ajax
66' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
72' Wissel Jong Ajax Wissel Danilo voor D. de Wit Jong Ajax
76' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
77' Wissel Jong Ajax Wissel S. Ylätupa voor S. Pasquali Jong Ajax
79' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Ekangamene voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
82' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Idzes FC Eindhoven
84' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Kabangu FC Eindhoven 0-3
89' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Kemper Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - FC Eindhoven
Opstellingen Jong Ajax - FC Eindhoven
De opstellingen van Jong Ajax en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Ajax - FC Eindhoven

Jong Ajax en FC Eindhoven treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 12 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is FC Eindhoven favoriet. 5 keer wist de ploeg van Jong Ajax te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Jong Ajax. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 3
Winst FC Eindhoven 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 8e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 19e plaats.