Nabeschouwing Jong Ajax - Telstar (2-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 28 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong Ajax het vrijdag 28 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Jong Ajax - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Telstar (2-2)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Jong Ajax en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Hansen, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Jensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Telstar de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Kharchouch.

R. Kharchouch zette Telstar even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Jong Ajax - Telstar 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hansen Jong Ajax 1-0
26' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Jensen Jong Ajax 2-0
45' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. van Doorm Telstar
54' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Kharchouch met assist van C. Dijkstra Telstar 2-1
55' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. Kasanwirjo Jong Ajax
58' Wissel Telstar Wissel M. Springer voor S. Pattynama Telstar
60' Wissel Jong Ajax Wissel A. Mendez voor Y. Regeer Jong Ajax
63' Wissel Telstar Wissel E. Tavsan voor C. Dijkstra Telstar
64' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor K. Taylor Jong Ajax
80' Wissel Jong Ajax Wissel B. Kemper voor N. Kasanwirjo Jong Ajax
81' Wissel Telstar Wissel W. Cagro voor R. Fernandes Telstar
85' Wissel Jong Ajax Wissel J. Pynadath voor V. Jensen Jong Ajax
86' Penalty Telstar Penalty R. Kharchouch Telstar 2-2
95' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. Mendez Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - Telstar
Opstellingen Jong Ajax - Telstar
De opstellingen van Jong Ajax en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.