Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (1-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Ajax het vrijdag 7 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door K. Sierhuis, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Jong Ajax dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - TOP Oss 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. de Wit Jong Ajax
41' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt K. Sierhuis met assist van D. de Wit Jong Ajax 1-0
59' Wissel Jong Ajax Wissel V. Jensen voor N. Kühn Jong Ajax
66' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor R. Oratmangoen TOP Oss
84' Wissel TOP Oss Wissel K. van der Biezen voor N. Nieveld TOP Oss
86' Wissel Jong Ajax Wissel B. Kemper voor M. Bakker Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - TOP Oss
Opstellingen Jong Ajax - TOP Oss
De opstellingen van Jong Ajax en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Ajax - TOP Oss

Jong Ajax en TOP Oss treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 19 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 7
Winst TOP Oss 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 11e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 4e plaats.