Nabeschouwing Jong AZ - Jong PSV (0-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 25 maart 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong AZ het maandag 25 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Jong PSV (0-0)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Jong AZ en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Jong AZ en Jong PSV gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Jong AZ, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rob Dieperink niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - Jong PSV
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
16
14
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
126
103
Gevaarlijke aanvallen
73
68
Corners
5
5
Wissels
2
2
LIVE Jong AZ - Jong PSV 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Wissel Jong AZ Wissel J. de Haas voor H. Weigelt Jong AZ
47' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Jacobs Jong AZ
55' Wissel Jong AZ Wissel T. Oosting voor D. Kunst Jong AZ
61' Wissel Jong PSV Wissel T. Daverveld voor R. Schoonbrood Jong PSV
74' Wissel Jong PSV Wissel N. Thomas voor J. Lonwijk Jong PSV
86' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Helmer Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - Jong PSV
Opstellingen Jong AZ - Jong PSV
De opstellingen van Jong AZ en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Jong AZ
# Speler Pos.
16 Joey Roggeveen K
12 Justin Bakker V
15 Joey Jacobs V
17 Thijs Oosting M
14 Justin de Haas M
18 Mees Kaandorp A
Voorbeschouwing Jong AZ - Jong PSV

Jong AZ en Jong PSV treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 17 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Jong AZ favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 2
Winst Jong PSV 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 18e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong AZ - Jong PSV Opstelling Jong AZ Opstelling Jong PSV Live Jong AZ - Jong PSV Live Jong AZ - Jong PSV kijken Jong AZ - Jong PSV kijken Live Jong AZ - Jong PSV stream Jong AZ - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - Jong PSV Uitslag Jong AZ - Jong PSV Statistieken Jong AZ - Jong PSV Eerste Divisie 2018/2019 Jong AZ - Jong PSV wedden Jong AZ - Jong PSV gokken Jong AZ - Jong PSV Unibet