Nabeschouwing Jong AZ - Telstar (0-0) || Eerste Divisie

Maandag 12 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het maandag 12 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Telstar (0-0)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Jong AZ en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Jong AZ en Telstar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Telstar kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca Evian Cantineau niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - Telstar
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
148
108
Gevaarlijke aanvallen
80
67
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Jong AZ - Telstar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. Gilmour Telstar
44' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Sno Telstar
63' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor R. Margaret Jong AZ
63' Wissel Telstar Wissel A. Berenstein voor R. Sprangers Telstar
66' Wissel Jong AZ Wissel T. Oosting voor M. Taabouni Jong AZ
77' Wissel Jong AZ Wissel J. Church voor P. Hatzidiakos Jong AZ
80' Wissel Telstar Wissel A. Najah voor S. van Doorm Telstar
86' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. el Yaakoubi Telstar
89' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor R. Kharchouch Telstar
Opstellingen Jong AZ - Telstar
De opstellingen van Jong AZ en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - Telstar

Jong AZ en Telstar treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Jong AZ - Telstar Opstelling Jong AZ Opstelling Telstar Live Jong AZ - Telstar Live Jong AZ - Telstar kijken Jong AZ - Telstar kijken Live Jong AZ - Telstar stream Jong AZ - Telstar Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - Telstar Uitslag Jong AZ - Telstar Statistieken Jong AZ - Telstar Eerste Divisie 2019/2020 Jong AZ - Telstar wedden Jong AZ - Telstar gokken Jong AZ - Telstar Unibet