Nabeschouwing Jong AZ - TOP Oss (1-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong AZ het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - TOP Oss (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 1-3 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door F. Druijf, waarmee Jong AZ met 1-0 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Smeets, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette H. Dogan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor TOP Oss vergroot nadat H. Dogan de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor TOP Oss.

LIVE Jong AZ - TOP Oss 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Druijf met assist van O. Wijndal Jong AZ 1-0
30' Doelpunt TOP Oss Doelpunt B. Smeets met assist van R. Oratmangoen TOP Oss 1-1
39' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan met assist van R. Stuij van den Herik TOP Oss 1-2
60' Wissel Jong AZ Wissel J. Jacobs voor V. Dekker Jong AZ
63' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor P. Rommens TOP Oss
65' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor L. Bergsma Jong AZ
66' Doelpunt TOP Oss Doelpunt H. Dogan met assist van N. Nieveld TOP Oss 1-3
75' Wissel Jong AZ Wissel D. Kunst voor T. Koopmeiners Jong AZ
81' Wissel Jong AZ Wissel M. Kaandorp voor C. Stengs Jong AZ
87' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor H. Dogan TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - TOP Oss
Opstellingen Jong AZ - TOP Oss
De opstellingen van Jong AZ en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - TOP Oss

Jong AZ en TOP Oss treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 5 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong AZ als TOP Oss wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Jong AZ 1
Winst TOP Oss 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 16e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 6e plaats.