Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (3-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Zaterdag 17 november 2018 - 18:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong PSV het zaterdag 17 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door B. Ramselaar, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het B. Ramselaar die Jong PSV op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 87e minuut nadat T. Oosting namens Jong AZ de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. Even later was het opnieuw T. Oosting die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Jong AZ op 2-1 in de 87e minuut. Namens Jong PSV mocht M. Romero in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal bij een 3-1 eindstand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE Jong PSV - Jong AZ 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Jong PSV Doelpunt B. Ramselaar Jong PSV 1-0
37' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Verreth Jong PSV
46' Wissel Jong AZ Wissel D. Kunst voor J. Jacobs Jong AZ
48' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Romero met assist van M. Verreth Jong PSV 2-0
52' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Church Jong AZ
58' Wissel Jong AZ Wissel J. Jacobs voor J. Church Jong AZ
59' Wissel Jong PSV Wissel Z. Aboukhlal voor M. Verreth Jong PSV
74' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor B. Kun Jong PSV
77' Wissel Jong AZ Wissel T. Oosting voor M. Kaandorp Jong AZ
77' Wissel Jong PSV Wissel S. Theunissen voor B. Kun Jong PSV
86' Wissel Jong PSV Wissel L. Daneels voor R. Lundqvist Jong PSV
87' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Oosting Jong AZ 2-1
94' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Romero met assist van D. Rigo Jong PSV 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Jong AZ
Opstellingen Jong PSV - Jong AZ
De opstellingen van Jong PSV en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - Jong AZ

Jong PSV en Jong AZ treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 26 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Jong AZ favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 0
Winst Jong AZ 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 11e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 16e plaats.