Voorbeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Utrecht het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Jong Utrecht Gelijk Winst De Graafschap
4.25x inzet 4.25x inzet 1.66x inzet
LIVE Jong Utrecht - De Graafschap 0-0

Vanaf vrijdag 18 oktober 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Jong Utrecht - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 22 uur, 3 minuten en 28 seconden.

Opstellingen Jong Utrecht - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap

Jong Utrecht en De Graafschap treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en De Graafschap elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 6e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Jong Utrecht - De Graafschap Opstelling Jong Utrecht Opstelling De Graafschap Live Jong Utrecht - De Graafschap Live Jong Utrecht - De Graafschap kijken Jong Utrecht - De Graafschap kijken Live Jong Utrecht - De Graafschap stream Jong Utrecht - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap Uitslag Jong Utrecht - De Graafschap Statistieken Jong Utrecht - De Graafschap Eerste Divisie 2019/2020 Jong Utrecht - De Graafschap wedden Jong Utrecht - De Graafschap gokken Jong Utrecht - De Graafschap Unibet