Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (2-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong Utrecht het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (2-2)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Jong Utrecht en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. J. Arweiler maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Jong Utrecht vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. De Graafschap kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Hamdaoui, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette J. Arweiler zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor De Graafschap nadat B. van den Boomen in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Jong Utrecht - De Graafschap 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. El Barjiji Jong Utrecht
31' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
32' Penalty Jong Utrecht Penalty J. Arweiler Jong Utrecht 1-0
39' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Pabai Jong Utrecht
46' Wissel De Graafschap Wissel D. van Mieghem voor R. Baas De Graafschap
54' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Hamdaoui met assist van D. van Mieghem De Graafschap 1-1
63' Wissel De Graafschap Wissel G. Breinburg voor S. Nijland De Graafschap
74' Wissel Jong Utrecht Wissel J. A. Van Den Berg D. voor H. Acheffay Jong Utrecht
77' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. A. Van Den Berg D. Jong Utrecht
77' Wissel De Graafschap Wissel R. Seuntjens voor J. Thomassen De Graafschap
81' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Tutuarima De Graafschap
81' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Azrak voor O. Velanas Jong Utrecht
88' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Arweiler Jong Utrecht 2-1
90' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor E. Maddy Jong Utrecht
92' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor De Graafschap
92' Doelpunt De Graafschap Doelpunt B. van den Boomen De Graafschap 2-2
93' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor D. van Mieghem De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - De Graafschap
Opstellingen Jong Utrecht - De Graafschap
De opstellingen van Jong Utrecht en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap

Jong Utrecht en De Graafschap treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 2 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 3 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst De Graafschap 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 6e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.