Nabeschouwing Jong Utrecht - NEC (1-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 27 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het maandag 27 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - NEC (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en NEC is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 1-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door N. Venema, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. NEC kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Achahbar, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 96e minuut zette S. Braken zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee NEC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joey Kooij, waardoor NEC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong Utrecht - NEC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema Jong Utrecht 1-0
35' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Lehaire Jong Utrecht
37' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Mulder Jong Utrecht
40' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar NEC 1-1
63' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor M. Lehaire Jong Utrecht
63' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Mokono voor R. Mulder Jong Utrecht
67' Wissel NEC Wissel J. Okita voor M. Dijkstra NEC
81' Wissel Jong Utrecht Wissel Rick van der Meer voor N. Venema Jong Utrecht
87' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor G. Culhaci Jong Utrecht
88' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Mallahi Jong Utrecht
91' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. van Eijden NEC
96' Doelpunt NEC Doelpunt S. Braken NEC 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - NEC
Opstellingen Jong Utrecht - NEC
De opstellingen van Jong Utrecht en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - NEC

Jong Utrecht en NEC treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 12 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong Utrecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 0
Winst NEC 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 14e plaats.