Nabeschouwing Jong Utrecht - RKC Waalwijk (1-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 28 januari 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het maandag 28 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - RKC Waalwijk (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en RKC Waalwijk is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 1-2 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. E. Hansson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee RKC Waalwijk vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. RKC Waalwijk vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Sow op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Jong Utrecht de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Mokono. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Jong Utrecht kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Evian Cantineau, waardoor RKC Waalwijk dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - RKC Waalwijk
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
7
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
118
119
Gevaarlijke aanvallen
54
76
Corners
1
3
Wissels
3
3
LIVE Jong Utrecht - RKC Waalwijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Penalty RKC Waalwijk Penalty E. Hansson RKC Waalwijk 0-1
8' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor C. Mamengi Jong Utrecht
11' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor J. Gaari RKC Waalwijk
16' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Sow met assist van D. Maatsen RKC Waalwijk 0-2
35' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor M. Meulensteen RKC Waalwijk
47' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt S. Mokono met assist van M. Mallahi Jong Utrecht 1-2
67' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Baggerman voor S. Spierings RKC Waalwijk
71' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Bergkamp voor S. Sow RKC Waalwijk
72' Wissel Jong Utrecht Wissel J. van der Velden voor C. Mamengi Jong Utrecht
76' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Matthews voor K. Lebon Jong Utrecht
78' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. Arweiler Jong Utrecht
85' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Yaakoubi voor S. Mokono Jong Utrecht
87' Wissel RKC Waalwijk Wissel E. Walian voor E. Hansson RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - RKC Waalwijk
Opstellingen Jong Utrecht - RKC Waalwijk
De opstellingen van Jong Utrecht en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal RKC Waalwijk
# Speler Pos.
1 Etienne Vaessen K
4 Henrico Drost V
5 Paul Quasten V
2 Juriën Gaari V
6 Daan Rienstra M
10 Stijn Spierings M
11 Emil Hansson M
3 Melle Meulensteen M
7 Darren Maatsen A
8 Anas Tahiri A
9 Sylla Sow A
Wissels RKC Waalwijk
# Speler Pos.
16 Jordy Zielschot K
15 Gigli Ndefe V
12 Ingo van Weert V
19 Nikki Baggerman M
14 Saïd Bakari M
13 Ezra Walian A
17 Roland Bergkamp A
Voorbeschouwing Jong Utrecht - RKC Waalwijk

Jong Utrecht en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en RKC Waalwijk in de Eerste Divisie vond plaats op 26 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong Utrecht als RKC Waalwijk wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 2
Winst RKC Waalwijk 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 19e positie staat, terwijl we RKC Waalwijk terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Jong Utrecht - RKC Waalwijk Opstelling Jong Utrecht Opstelling RKC Waalwijk Live Jong Utrecht - RKC Waalwijk Live Jong Utrecht - RKC Waalwijk kijken Jong Utrecht - RKC Waalwijk kijken Live Jong Utrecht - RKC Waalwijk stream Jong Utrecht - RKC Waalwijk Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - RKC Waalwijk Uitslag Jong Utrecht - RKC Waalwijk Statistieken Jong Utrecht - RKC Waalwijk Eerste Divisie 2018/2019 Jong Utrecht - RKC Waalwijk wedden Jong Utrecht - RKC Waalwijk gokken Jong Utrecht - RKC Waalwijk Unibet