Nabeschouwing Jong Utrecht - Roda JC (1-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 2 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het vrijdag 2 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Roda JC (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door L. Milts, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Jong Utrecht kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Mallahi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette M. Engels zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor Roda JC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong Utrecht - Roda JC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Jong Utrecht Wissel M. van Rooijen voor S. Mokono Jong Utrecht
56' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt L. Milts Roda JC Kerkrade 0-1
63' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor O. Boussaid Jong Utrecht
64' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt M. Mallahi Jong Utrecht 1-1
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
79' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Pattynama voor N. Venema Jong Utrecht
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Väyrynen voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel C. Djim voor O. Gnjatić Roda JC Kerkrade
87' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Engels Roda JC Kerkrade 1-2
90' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor G. Culhaci Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Roda JC
Opstellingen Jong Utrecht - Roda JC
De opstellingen van Jong Utrecht en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Roda JC

Jong Utrecht en Roda JC treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en Roda JC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Jong Utrecht 0
Winst Roda JC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 12e plaats.