Nabeschouwing MVV Maastricht - Sparta Rotterdam (0-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 2 november 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt MVV Maastricht het vrijdag 2 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Sparta Rotterdam (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sparta Rotterdam kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Veldwijk. Sparta Rotterdam vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Veldwijk op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Sparta Rotterdam
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
6
6
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
105
114
Gevaarlijke aanvallen
79
70
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE MVV Maastricht - Sparta Rotterdam 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van T. Verhaar Sparta Rotterdam 0-1
18' Wissel MVV Maastricht Wissel K. Kostons voor Shermaine Martina MVV Maastricht
30' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Spierings voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
39' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Kortsmit Sparta Rotterdam
55' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor R. Ippel MVV Maastricht
59' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor J. Deom MVV Maastricht
60' Wissel MVV Maastricht Wissel Asumah voor Hawbir Moustafa MVV Maastricht
60' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Y. El Kachati voor D. Duarte Sparta Rotterdam
72' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Houben voor R. Ippel MVV Maastricht
74' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Saksela Sparta Rotterdam
75' Wissel Sparta Rotterdam Wissel İ. Dervişoğlu voor T. Verhaar Sparta Rotterdam
76' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Harroui Sparta Rotterdam
81' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Sparta Rotterdam
Opstellingen MVV Maastricht - Sparta Rotterdam
De opstellingen van MVV Maastricht en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels MVV Maastricht
# Speler Pos.
23 Gilles Deusings K
12 Lars van Meurs K
5 Maxime Gunst V
28 Nino Everaers M
29 Asumah Abubakar-Ankra A
16 Koen Kostons A
19 Tuur Houben A
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Sparta Rotterdam

MVV Maastricht en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 22 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 5 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor MVV Maastricht. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 3
Winst Sparta Rotterdam 5
Gelijkspel 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 11e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
MVV Maastricht - Sparta Rotterdam Opstelling MVV Maastricht Opstelling Sparta Rotterdam Live MVV Maastricht - Sparta Rotterdam Live MVV Maastricht - Sparta Rotterdam kijken MVV Maastricht - Sparta Rotterdam kijken Live MVV Maastricht - Sparta Rotterdam stream MVV Maastricht - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - Sparta Rotterdam Uitslag MVV Maastricht - Sparta Rotterdam Statistieken MVV Maastricht - Sparta Rotterdam Eerste Divisie 2018/2019 MVV Maastricht - Sparta Rotterdam wedden MVV Maastricht - Sparta Rotterdam gokken MVV Maastricht - Sparta Rotterdam Unibet