Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar (1-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt MVV Maastricht het vrijdag 13 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-2 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door G. Plet, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. Telstar vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kharchouch op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist MVV Maastricht de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Schroijen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want MVV Maastricht kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Bos, waardoor Telstar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE MVV Maastricht - Telstar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Telstar Gele kaart voor M. McGuane Telstar
26' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Shermaine MVV Maastricht
42' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor T. Van Acker MVV Maastricht
44' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. Gilmour Telstar
47' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor F. Bonifazi MVV Maastricht
52' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Plet Telstar 0-1
61' Wissel MVV Maastricht Wissel P. Nys voor T. Van Acker MVV Maastricht
61' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Goppel voor U. Nissila MVV Maastricht
66' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Kharchouch met assist van E. Tavsan Telstar 0-2
69' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor A. Berenstein Telstar
71' Wissel MVV Maastricht Wissel N. Frenoy voor M. Vermijl MVV Maastricht
80' Wissel Telstar Wissel A. Najah voor M. McGuane Telstar
82' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor S. Kot MVV Maastricht
90' Wissel Telstar Wissel T. Houben voor R. Kharchouch Telstar
92' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt J. Schroijen MVV Maastricht 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Telstar
Opstellingen MVV Maastricht - Telstar
De opstellingen van MVV Maastricht en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Telstar

MVV Maastricht en Telstar treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 1 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor MVV Maastricht. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is MVV Maastricht favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst MVV Maastricht 17
Winst Telstar 6
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 12e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 10e plaats.