Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (5-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NAC Breda het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 5-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NAC Breda kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van F. Stokkers. NAC Breda vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Verschueren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van NAC Breda, waarmee M. El Allouchi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam NAC Breda geen gas terug, waardoor in de 43e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Ilic. Na 46 minuten wist Helmond Sport eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van R. Mutzers bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van NAC Breda speler M. El Allouchi, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edwin van de Graaf en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van NAC Breda.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Helmond Sport
Goals
5
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
11
5
Aanvallen
174
102
Gevaarlijke aanvallen
80
49
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE NAC Breda - Helmond Sport 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt NAC Breda Doelpunt F. Stokkers NAC Breda 1-0
26' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Verschueren met assist van H. Dogan NAC Breda 2-0
39' Wissel Helmond Sport Wissel R. Mutzers voor S. Vereijken Helmond Sport
40' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. El Allouchi met assist van F. Stokkers NAC Breda 3-0
43' Doelpunt NAC Breda Doelpunt L. Ilic met assist van H. Dogan NAC Breda 4-0
46' Wissel Helmond Sport Wissel N. Louw voor J. Neral Helmond Sport
46' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt R. Mutzers Helmond Sport 4-1
55' Wissel NAC Breda Wissel B. Kudimbana voor H. Dogan NAC Breda
56' Wissel NAC Breda Wissel A. Filipovic voor I. Ilic NAC Breda
69' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor F. de Regt Helmond Sport
69' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor F. Stokkers NAC Breda
74' Wissel Helmond Sport Wissel D. Ibrahim voor D. Snepvangers Helmond Sport
77' Wissel NAC Breda Wissel J. P. van Hecke voor N. Monsalve NAC Breda
80' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. El Allouchi met assist van L. Ilic NAC Breda 5-1
Opstellingen NAC Breda - Helmond Sport
De opstellingen van NAC Breda en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Stefan Tielemans K
4 Nick de Louw V
12 Jeroen Verkennis V
14 Bram Zwanen M
24 Daan Ibrahim A
17 Juul Respen A
7 Robert Mutzers A
Voorbeschouwing NAC Breda - Helmond Sport

NAC Breda en Helmond Sport treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en Helmond Sport elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst Helmond Sport 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 3e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
NAC Breda - Helmond Sport Opstelling NAC Breda Opstelling Helmond Sport Live NAC Breda - Helmond Sport Live NAC Breda - Helmond Sport kijken NAC Breda - Helmond Sport kijken Live NAC Breda - Helmond Sport stream NAC Breda - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport Uitslag NAC Breda - Helmond Sport Statistieken NAC Breda - Helmond Sport Eerste Divisie 2019/2020 NAC Breda - Helmond Sport wedden NAC Breda - Helmond Sport gokken NAC Breda - Helmond Sport Unibet