Nabeschouwing NAC Breda - Roda JC (4-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt NAC Breda het zondag 8 maart 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Roda JC (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Roda JC is geëindigd in een 4-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. J. P. van Hecke maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee NAC Breda vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. NAC Breda vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Stokkers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het R. Alberg van Roda JC Kerkrade die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor NAC Breda vergroot nadat P. Van Anholt de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 75e minuut wist M. El Allouchi namens NAC Breda de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE NAC Breda - Roda JC 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty NAC Breda Penalty J. P. van Hecke NAC Breda 1-0
36' Doelpunt NAC Breda Doelpunt F. Stokkers NAC Breda 2-0
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Roesch voor J. Croux Roda JC Kerkrade
59' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty R. Alberg Roda JC Kerkrade 2-1
68' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Keulen voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
69' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Haye NAC Breda
74' Doelpunt NAC Breda Doelpunt P. Van Anholt met assist van M. El Allouchi NAC Breda 3-1
75' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. El Allouchi met assist van H. Dogan NAC Breda 4-1
80' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor F. Stokkers NAC Breda
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. van Eijma voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
85' Wissel NAC Breda Wissel Y. Azzagari voor P. Van Anholt NAC Breda
91' Wissel NAC Breda Wissel W. Neelen voor J. P. van Hecke NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Roda JC
Opstellingen NAC Breda - Roda JC
De opstellingen van NAC Breda en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.