Nabeschouwing NEC - Helmond Sport (3-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 12 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 12 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Helmond Sport (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 3-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. George, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. NEC kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Wolters, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette J. Kvída zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee NEC de leiding in de wedstrijd nam.

T. Swinnen zette Helmond Sport even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Edgar Bijl toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk NEC dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Wolters de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edgar Bijl en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van NEC.

Wedstrijdstatistieken NEC - Helmond Sport
Goals
3
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
17
7
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
155
98
Gevaarlijke aanvallen
104
39
Corners
8
1
Wissels
1
3
LIVE NEC - Helmond Sport 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. George met assist van T. Swinnen Helmond Sport 0-1
29' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
43' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Edwards Helmond Sport
45' Doelpunt NEC Doelpunt R. Wolters met assist van J. Bruijn NEC 1-1
53' Doelpunt NEC Doelpunt J. Kvída met assist van L. Labylle NEC 2-1
56' Gele kaart NEC Gele kaart voor F. Sturing NEC
57' Penalty Helmond Sport Penalty T. Swinnen Helmond Sport 2-2
71' Wissel Helmond Sport Wissel R. Janzen voor J. van der Gaag Helmond Sport
72' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. van Gassel Helmond Sport
75' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor T. Lartey Sanniez NEC
76' Wissel Helmond Sport Wissel J. Respen voor D. George Helmond Sport
80' Doelpunt NEC Doelpunt R. Wolters NEC 3-2
83' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. Sprangers B. Zwanen Helmond Sport
83' Wissel Helmond Sport Wissel T. Swinnen voor Helmond Sport
Opstellingen NEC - Helmond Sport
De opstellingen van NEC en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Stefan Tielemans K
22 Jamie Watt K
19 Maiky Fecunda V
28 Nick de Louw V
4 Ron Janzen V
25 Maikel Verkoelen V
29 Dion van Horne V
27 Juul Respen A
23 Richelor Sprangers A
17 Daan Ibrahim A
Voorbeschouwing NEC - Helmond Sport

NEC en Helmond Sport treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en Helmond Sport elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst Helmond Sport 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 14e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
NEC - Helmond Sport Opstelling NEC Opstelling Helmond Sport Live NEC - Helmond Sport Live NEC - Helmond Sport kijken NEC - Helmond Sport kijken Live NEC - Helmond Sport stream NEC - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing NEC - Helmond Sport Uitslag NEC - Helmond Sport Statistieken NEC - Helmond Sport Eerste Divisie 2018/2019 NEC - Helmond Sport wedden NEC - Helmond Sport gokken NEC - Helmond Sport Unibet