Nabeschouwing NEC - Jong Ajax (3-3) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 24 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt NEC het vrijdag 24 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Jong Ajax (3-3)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen NEC en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door D. Pereira, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Z. Flemming in de 50e minuut zorgde er even later voor dat NEC weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 53e minuut zette B. Brobbey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Jong Ajax vergroot nadat B. Brobbey de 1-3 wist te scoren. In de 79e minuut kwam NEC weer dichterbij, nadat A. Musaba de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor NEC. In de 87e minuut was het Z. Flemming die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE NEC - Jong Ajax 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart NEC Gele kaart voor Z. Flemming NEC
17' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor L. Van Gelderen Jong Ajax
31' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. van Eijden NEC
35' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Kuipers NEC
46' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Pereira met assist van A. Mendez Jong Ajax 0-1
50' Penalty NEC Penalty Z. Flemming NEC 1-1
53' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt B. Brobbey met assist van K. Taylor Jong Ajax 1-2
55' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Musaba NEC
62' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hansen voor D. Pereira Jong Ajax
64' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt B. Brobbey met assist van S. Hansen Jong Ajax 1-3
66' Wissel NEC Wissel D. Proper voor O. ter Haar Romeny NEC
74' Wissel NEC Wissel R. Wolters voor J. Okita NEC
78' Wissel Jong Ajax Wissel N. Unuvar voor B. Brobbey Jong Ajax
79' Doelpunt NEC Doelpunt A. Musaba met assist van M. Dijkstra NEC 2-3
80' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Wolters NEC
80' Wissel NEC Wissel E. Velikonja voor M. Dijkstra NEC
87' Doelpunt NEC Doelpunt Z. Flemming met assist van E. Velikonja NEC 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Jong Ajax
Opstellingen NEC - Jong Ajax
De opstellingen van NEC en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.