Nabeschouwing NEC - Jong Ajax (1-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 29 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Jong Ajax (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door F. Druijf, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Černý, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut moest NEC verder met een man minder nadat J. van den Berg een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Traore namens Jong Ajax in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christian Mulder, waardoor Jong Ajax dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NEC - Jong Ajax
Goals
1
2
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
14
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
72
70
Gevaarlijke aanvallen
41
54
Corners
4
3
Wissels
1
2
LIVE NEC - Jong Ajax 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt NEC Doelpunt F. Druijf met assist van R. Wolters NEC 1-0
23' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Černý met assist van L. Traore Jong Ajax 1-1
26' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Wolters NEC
63' Wissel Jong Ajax Wissel C. Nunnely voor N. Kühn Jong Ajax
64' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Kvída NEC
64' Rode kaart NEC Rode kaart voor J. van den Berg NEC
83' Gele kaart NEC Gele kaart voor G. Joppen NEC
87' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor R. Wolters NEC
89' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt L. Traore Jong Ajax 1-2
91' Wissel Jong Ajax Wissel J. ter Heide voor V. Jensen Jong Ajax
96' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor L. Traore Jong Ajax
Opstellingen NEC - Jong Ajax
De opstellingen van NEC en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - Jong Ajax

NEC en Jong Ajax treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 13e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
NEC - Jong Ajax Opstelling NEC Opstelling Jong Ajax Live NEC - Jong Ajax Live NEC - Jong Ajax kijken NEC - Jong Ajax kijken Live NEC - Jong Ajax stream NEC - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing NEC - Jong Ajax Uitslag NEC - Jong Ajax Statistieken NEC - Jong Ajax Eerste Divisie 2018/2019 NEC - Jong Ajax wedden NEC - Jong Ajax gokken NEC - Jong Ajax Unibet