Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Den Bosch (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 1 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 1 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Den Bosch (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 2-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Seys, waarmee RKC Waalwijk met 1-0 de leiding nam. RKC Waalwijk vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Rienstra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist FC Den Bosch de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Beltrame. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Den Bosch kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeroen Manschot, waardoor RKC Waalwijk dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE RKC Waalwijk - FC Den Bosch 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Seys met assist van S. Sow RKC Waalwijk 1-0
29' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor P. Quasten RKC Waalwijk
42' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Kersten FC Den Bosch
44' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Rienstra met assist van D. Seys RKC Waalwijk 2-0
60' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
65' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Sappinen voor V. Vermeij FC Den Bosch
67' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Khammas FC Den Bosch
69' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Blummel voor D. Holla FC Den Bosch
70' Wissel RKC Waalwijk Wissel H. Mulder voor A. Tahiri RKC Waalwijk
74' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Beltrame met assist van R. Sappinen FC Den Bosch 2-1
76' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Maatsen voor D. Seys RKC Waalwijk
79' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor D. Verbeek FC Den Bosch
79' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Brouwers FC Den Bosch
88' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor E. Hansson RKC Waalwijk
89' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Bergkamp voor E. Hansson RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - FC Den Bosch
Opstellingen RKC Waalwijk - FC Den Bosch
De opstellingen van RKC Waalwijk en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.