Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Dordrecht (4-4) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 19 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Dordrecht (4-4)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen RKC Waalwijk en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door C. Summerville, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. RKC Waalwijk kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Bilate, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette S. Spierings zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee RKC Waalwijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Zwarts de 2-2 maakte voor FC Dordrecht. FC Dordrecht leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van J. Zwarts: 2-3. In de 78e minuut was het J. Cijntje van FC Dordrecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan RKC Waalwijk om te scoren. In de 80e minuut zette D. Maatsen de stand op 3-4 in het voordeel van RKC Waalwijk. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van RKC Waalwijk in de 92e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van R. Bergkamp en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin van den Kerkhof bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE RKC Waalwijk - FC Dordrecht 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt C. Summerville FC Dordrecht 0-1
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Tahiri voor H. Mulder RKC Waalwijk
51' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt M. Bilate met assist van J. Gaari RKC Waalwijk 1-1
57' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Spierings met assist van E. Hansson RKC Waalwijk 2-1
60' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Power voor O. Zamouri FC Dordrecht
60' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Cijntje voor C. Summerville FC Dordrecht
67' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Zwarts met assist van J. Cijntje FC Dordrecht 2-2
71' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Zwarts met assist van S. Power FC Dordrecht 2-3
77' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Maatsen voor E. Hansson RKC Waalwijk
78' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Cijntje FC Dordrecht 2-4
80' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Maatsen RKC Waalwijk 3-4
81' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Breukers voor J. Schuurman FC Dordrecht
87' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Bergkamp voor H. Drost RKC Waalwijk
92' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. Bergkamp RKC Waalwijk 4-4
94' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor D. Rienstra RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - FC Dordrecht
Opstellingen RKC Waalwijk - FC Dordrecht
De opstellingen van RKC Waalwijk en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.