Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Twente (4-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 1 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt RKC Waalwijk het maandag 1 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Twente (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 4-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Bilate, waarmee RKC Waalwijk met 1-0 de leiding nam. RKC Waalwijk vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Seys op een 2-0 voorsprong kwam te staan. H. Vučkič dacht na 64 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Na 86 minuten was het Ricardinho die de bal in eigen doel werkte, waardoor RKC Waalwijk op 3-1 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-1 winst voor RKC Waalwijk.

LIVE RKC Waalwijk - FC Twente 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt M. Bilate met assist van D. Seys RKC Waalwijk 1-0
33' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor H. Mulder RKC Waalwijk
38' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor D. Rienstra RKC Waalwijk
43' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Seys met assist van E. Hansson RKC Waalwijk 2-0
64' Doelpunt FC Twente Doelpunt H. Vučkič met assist van J. van der Heyden FC Twente
64' Wissel FC Twente Wissel Aitor Cantalapiedra voor J. Oosterwijk FC Twente 2-1
72' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor Javier Espinosa FC Twente
72' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Baggerman voor D. Seys RKC Waalwijk
75' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor J. Oosterwijk FC Twente
82' Wissel FC Twente Wissel O. Assaidi voor J. van der Lely FC Twente
85' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Maatsen voor M. Bilate RKC Waalwijk
86' Eigen doelpunt RKC Waalwijk Eigen doelpunt Ricardinho RKC Waalwijk 3-1
89' Wissel RKC Waalwijk Wissel I. van Weert voor S. Sow RKC Waalwijk
90' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Maatsen met assist van E. Hansson RKC Waalwijk 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - FC Twente
Opstellingen RKC Waalwijk - FC Twente
De opstellingen van RKC Waalwijk en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.