Nabeschouwing RKC Waalwijk - Jong PSV (3-5) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - Jong PSV (3-5)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-5 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Gakpo, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. RKC Waalwijk kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Seys, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 17e minuut zette J. Piroe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong PSV de leiding in de wedstrijd nam.

R. Lundqvist zette Jong PSV even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Wesli De Cremer toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 39e minuut nadat C. Gakpo namens Jong PSV de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Na 52 minuten was het E. Hansson van RKC Waalwijk de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 1-3 bleef. Even later viel in de 52e minuut opnieuw een doelpunt. Het was E. Hansson van RKC Waalwijk die de score op 2-4 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 53 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Jong PSV. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van J. Piroe die de stand in de wedstrijd op 2-5 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel in de 82e minuut en was voor RKC Waalwijk. Het was E. Hansson die daarmee de stand op 3-5 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer en eindigde de wedstrijd dus met een 3-5 stand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE RKC Waalwijk - Jong PSV 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van D. Rigo Jong PSV 0-1
15' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Seys met assist van E. Hansson RKC Waalwijk 1-1
17' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Piroe met assist van J. Teze Jong PSV 1-2
31' Penalty Jong PSV Penalty R. Lundqvist Jong PSV 1-3
39' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van R. Lundqvist Jong PSV 1-4
46' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor D. Rigo Jong PSV
52' Penalty gemist RKC Waalwijk Penalty gemist E. Hansson RKC Waalwijk
52' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt E. Hansson RKC Waalwijk 2-4
53' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Piroe met assist van C. Gakpo Jong PSV 2-5
56' Wissel RKC Waalwijk Wissel E. Walian voor J. Koenraad RKC Waalwijk
56' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Bergkamp voor D. Maatsen RKC Waalwijk
58' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Gakpo Jong PSV
69' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor E. Walian RKC Waalwijk
71' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor J. Gaari RKC Waalwijk
74' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Baggerman voor K. Vermeulen RKC Waalwijk
75' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor H. Mulder RKC Waalwijk
80' Wissel Jong PSV Wissel A. Ćatić voor J. Piroe Jong PSV
82' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt E. Hansson met assist van P. Quasten RKC Waalwijk 3-5
85' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor B. Kun Jong PSV
85' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor D. Seys RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - Jong PSV
Opstellingen RKC Waalwijk - Jong PSV
De opstellingen van RKC Waalwijk en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.