Nabeschouwing RKC Waalwijk - Jong Utrecht (3-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt RKC Waalwijk het vrijdag 26 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - Jong Utrecht (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 3-2 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door N. Lim, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. RKC Waalwijk kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Mulder, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette D. Seys zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee RKC Waalwijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor RKC Waalwijk vergroot nadat K. Vermeulen de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Jong Utrecht dat in de 69e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Sow de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 82 minuten kon H. Drost van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Jong Utrecht het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van RKC Waalwijk.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - Jong Utrecht
Goals
3
2
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
9
6
Aanvallen
126
101
Gevaarlijke aanvallen
75
44
Corners
7
4
Wissels
2
3
LIVE RKC Waalwijk - Jong Utrecht 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor RKC Waalwijk
17' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Lim met assist van R. El Azrak Jong Utrecht 0-1
27' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt H. Mulder RKC Waalwijk 1-1
42' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Seys met assist van K. Vermeulen RKC Waalwijk 2-1
43' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Lehaire voor J. Hilterman Jong Utrecht
47' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt K. Vermeulen met assist van D. Seys RKC Waalwijk 3-1
55' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. van der Velden Jong Utrecht
67' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Baggerman voor E. Hansson RKC Waalwijk
69' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt S. Sow met assist van T. Brinkman Jong Utrecht 3-2
74' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Arweiler voor N. Lim Jong Utrecht
79' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Hoogenhout voor C. Mamengi Jong Utrecht
82' Tweede gele kaart Jong Utrecht Tweede gele kaart voor H. Drost Jong Utrecht
89' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Tahiri voor J. Koenraad RKC Waalwijk
Opstellingen RKC Waalwijk - Jong Utrecht
De opstellingen van RKC Waalwijk en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels RKC Waalwijk
# Speler Pos.
15 Bohdi Prinssen K
12 Ingo van Weert V
13 Nikki Baggerman M
14 Saïd Bakari M
16 Najim Haddouchi M
18 Anas Tahiri A
17 Ezra Walian A
Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Jong Utrecht

RKC Waalwijk en Jong Utrecht treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RKC Waalwijk en Jong Utrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst RKC Waalwijk 0
Winst Jong Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RKC Waalwijk op een 16e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
RKC Waalwijk - Jong Utrecht Opstelling RKC Waalwijk Opstelling Jong Utrecht Live RKC Waalwijk - Jong Utrecht Live RKC Waalwijk - Jong Utrecht kijken RKC Waalwijk - Jong Utrecht kijken Live RKC Waalwijk - Jong Utrecht stream RKC Waalwijk - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing RKC Waalwijk - Jong Utrecht Uitslag RKC Waalwijk - Jong Utrecht Statistieken RKC Waalwijk - Jong Utrecht Eerste Divisie 2018/2019 RKC Waalwijk - Jong Utrecht wedden RKC Waalwijk - Jong Utrecht gokken RKC Waalwijk - Jong Utrecht Unibet