Nabeschouwing RKC Waalwijk - Telstar (1-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - Telstar (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 1-0 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door E. Hansson, waarmee RKC Waalwijk met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Telstar dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van RKC Waalwijk.

LIVE RKC Waalwijk - Telstar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt E. Hansson RKC Waalwijk 1-0
31' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Lopes Cabral Telstar
35' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
59' Gele kaart Telstar Gele kaart voor D. Maatsen Telstar
63' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor K. Scott A. Najah RKC Waalwijk
63' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor R. Lopes Cabral Telstar
71' Wissel Telstar Wissel D. Seys voor A. Tahiri Telstar
71' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Rienstra voor K. Vermeulen RKC Waalwijk
81' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. van Haaren voor S. Lynen RKC Waalwijk
87' Wissel Telstar Wissel N. Baggerman voor E. Hansson Telstar
88' Gele kaart Telstar Gele kaart voor D. van Iperen Telstar
93' Gele kaart Telstar Gele kaart voor M. Bilate Telstar
94' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Sno Telstar
95' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - Telstar
Opstellingen RKC Waalwijk - Telstar
De opstellingen van RKC Waalwijk en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.