Nabeschouwing RKC Waalwijk - TOP Oss (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 12 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt RKC Waalwijk het vrijdag 12 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - TOP Oss (0-0)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en TOP Oss geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Baggerman in de 92e minuut, waardoor RKC Waalwijk met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren RKC Waalwijk en TOP Oss gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor RKC Waalwijk, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Edgar Bijl voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - TOP Oss
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
20
13
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
158
138
Gevaarlijke aanvallen
94
74
Corners
7
2
Wissels
2
2
LIVE RKC Waalwijk - TOP Oss 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor N. Baggerman RKC Waalwijk
44' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor M. Meulensteen RKC Waalwijk
75' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Tahiri voor D. Maatsen RKC Waalwijk
75' Wissel RKC Waalwijk Wissel K. Vermeulen voor H. Mulder RKC Waalwijk
79' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor H. Dogan TOP Oss
83' Wissel TOP Oss Wissel P. NKoyi voor R. Oratmangoen TOP Oss
86' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Asmelash TOP Oss
92' Rode kaart RKC Waalwijk Rode kaart voor N. Baggerman RKC Waalwijk
Opstellingen RKC Waalwijk - TOP Oss
De opstellingen van RKC Waalwijk en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels RKC Waalwijk
# Speler Pos.
16 Jordy Zielschot K
17 Jan Lammers V
12 Gigli Ndefe V
15 Kevin Vermeulen M
20 Daan Rienstra M
14 Ezra Walian A
18 Anas Tahiri A
13 Jari Koenraad A
Voorbeschouwing RKC Waalwijk - TOP Oss

RKC Waalwijk en TOP Oss treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RKC Waalwijk en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst RKC Waalwijk 0
Winst TOP Oss 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RKC Waalwijk op een 14e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
RKC Waalwijk - TOP Oss Opstelling RKC Waalwijk Opstelling TOP Oss Live RKC Waalwijk - TOP Oss Live RKC Waalwijk - TOP Oss kijken RKC Waalwijk - TOP Oss kijken Live RKC Waalwijk - TOP Oss stream RKC Waalwijk - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing RKC Waalwijk - TOP Oss Uitslag RKC Waalwijk - TOP Oss Statistieken RKC Waalwijk - TOP Oss Eerste Divisie 2018/2019 RKC Waalwijk - TOP Oss wedden RKC Waalwijk - TOP Oss gokken RKC Waalwijk - TOP Oss Unibet