Nabeschouwing Roda JC - De Graafschap (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 27 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Roda JC het vrijdag 27 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - De Graafschap (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Roda JC en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Vet, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Ugbo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Roda JC - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
22' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Vet De Graafschap 0-1
50' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor S. Nijland De Graafschap
52' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Souren Roda JC Kerkrade
66' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt I. Ugbo met assist van N. Souren Roda JC Kerkrade 1-1
66' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor R. Seuntjens De Graafschap
78' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Tutuarima De Graafschap
82' Wissel De Graafschap Wissel J. Helmer voor J. Vet De Graafschap
86' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Keulen voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor I. Ugbo Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - De Graafschap
Opstellingen Roda JC - De Graafschap
De opstellingen van Roda JC en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - De Graafschap

Roda JC en De Graafschap treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 8 maart 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl De Graafschap slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roda JC 1
Winst De Graafschap 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 18e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 1e plaats.