Nabeschouwing Roda JC - FC Eindhoven (0-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Roda JC het vrijdag 21 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Eindhoven (0-0)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Roda JC en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Roda JC en FC Eindhoven gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Roda JC, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Christiaan Bax niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - FC Eindhoven
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
7
5
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
103
96
Gevaarlijke aanvallen
65
54
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Roda JC - FC Eindhoven 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. van den Boomen FC Eindhoven
53' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Verburgh voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
56' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Bourard voor S. Elisha FC Eindhoven
64' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor J. Idzes FC Eindhoven
65' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Milts voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel T. Väyrynen voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
76' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
76' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor L. Milts Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - FC Eindhoven
Opstellingen Roda JC - FC Eindhoven
De opstellingen van Roda JC en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - FC Eindhoven

Roda JC en FC Eindhoven treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 6 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 2
Winst FC Eindhoven 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 9e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Roda JC - FC Eindhoven Opstelling Roda JC Opstelling FC Eindhoven Live Roda JC - FC Eindhoven Live Roda JC - FC Eindhoven kijken Roda JC - FC Eindhoven kijken Live Roda JC - FC Eindhoven stream Roda JC - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - FC Eindhoven Uitslag Roda JC - FC Eindhoven Statistieken Roda JC - FC Eindhoven Eerste Divisie 2018/2019 Roda JC - FC Eindhoven wedden Roda JC - FC Eindhoven gokken Roda JC - FC Eindhoven Unibet