Nabeschouwing Roda JC - Go Ahead Eagles (3-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Roda JC het zondag 13 januari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Go Ahead Eagles (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 3-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Keulen, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Navrátil, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette M. Engels zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Roda JC Kerkrade vergroot nadat M. Engels de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Roda JC.

LIVE Roda JC - Go Ahead Eagles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
12' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Keulen met assist van N. Souren Roda JC Kerkrade 1-0
13' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Baas Go Ahead Eagles
20' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Navrátil met assist van P. Langedijk Go Ahead Eagles 1-1
44' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Engels met assist van M. Remans Roda JC Kerkrade 2-1
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Stans voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
68' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor G. Bosz Go Ahead Eagles
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel V. Dekker voor J. Navrátil Go Ahead Eagles
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor R. Baas Go Ahead Eagles
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor M. Remans Roda JC Kerkrade
92' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Engels met assist van L. Milts Roda JC Kerkrade 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Go Ahead Eagles
Opstellingen Roda JC - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Roda JC en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - Go Ahead Eagles

Roda JC en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 14 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roda JC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roda JC. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Roda JC 0
Winst Go Ahead Eagles 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 8e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 2e plaats.