Nabeschouwing Roda JC - NEC (1-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Roda JC het vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg in Kerkrade.

Via de Roda JC - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - NEC (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en NEC is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Klaasen zette NEC op een 0-1 voorsprong in de 44e minuut van de wedstrijd. NEC vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. van Landschoot op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Roda JC Kerkrade de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Ugbo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Roda JC Kerkrade kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Allard Lindhout, waardoor NEC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - NEC
Goals
1
2
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
108
94
Gevaarlijke aanvallen
78
56
Overtredingen
6
20
Buitenspel
7
2
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Roda JC - NEC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Eigen doelpunt NEC Eigen doelpunt R. Klaasen NEC 0-1
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor M. Remans Roda JC Kerkrade
51' Doelpunt NEC Doelpunt J. van Landschoot NEC 0-2
60' Wissel NEC Wissel J. Okita voor R. Wolters NEC
66' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Ugbo voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
67' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Roesch voor G. Alonso Roda JC Kerkrade
67' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt I. Ugbo Roda JC Kerkrade 1-2
75' Wissel NEC Wissel F. Sturing voor A. Musaba NEC
82' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Okita NEC
87' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Branderhorst NEC
89' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
89' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor S. Braken NEC
93' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Kvida NEC
94' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
Opstellingen Roda JC - NEC
De opstellingen van Roda JC en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - NEC

Roda JC en NEC treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roda JC en NEC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 0
Winst NEC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 18e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roda JC - NEC Opstelling Roda JC Opstelling NEC Live Roda JC - NEC Live Roda JC - NEC kijken Roda JC - NEC kijken Live Roda JC - NEC stream Roda JC - NEC Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - NEC Uitslag Roda JC - NEC Statistieken Roda JC - NEC Eerste Divisie 2019/2020 Roda JC - NEC wedden Roda JC - NEC gokken Roda JC - NEC Unibet