Nabeschouwing Roda JC - TOP Oss (2-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Zondag 8 september 2019 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Roda JC het zondag 8 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - TOP Oss (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roda JC Kerkrade kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Jensen. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ugbo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut wist TOP Oss de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Rommens. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want TOP Oss kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor Roda JC dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Roda JC - TOP Oss 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Jensen met assist van D. Werker Roda JC Kerkrade 1-0
23' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Milts voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
41' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt I. Ugbo Roda JC Kerkrade 2-0
46' Wissel TOP Oss Wissel D. Mertens voor C. Celik TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel L. Hutten voor G. Buttner TOP Oss
54' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Verburgh voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
54' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Fleuren TOP Oss
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Roesch voor N. Souren Roda JC Kerkrade
75' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor C. Peters TOP Oss
77' Wissel TOP Oss Wissel P. Langedijk voor C. Peters TOP Oss
94' Doelpunt TOP Oss Doelpunt P. Rommens met assist van L. Hutten TOP Oss 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - TOP Oss
Opstellingen Roda JC - TOP Oss
De opstellingen van Roda JC en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - TOP Oss

Roda JC en TOP Oss treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 19 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roda JC 2
Winst TOP Oss 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 20e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 15e plaats.