Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Almere City (6-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 7 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Almere City (6-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Sparta Rotterdam en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 6-1 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Rayhi, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Wuytens zorgde ervoor dat Almere City op 1-1 kwam te staan in de 21e minuut. In de 38e minuut zette L. Veldwijk zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sparta Rotterdam de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Sparta Rotterdam vergroot nadat D. Wuytens de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 62e minuut nadat L. Veldwijk namens Sparta Rotterdam de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Na 84 minuten kon Guy Ramos van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Almere City het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel in de 88e minuut opnieuw een doelpunt. Het was L. Veldwijk van Sparta Rotterdam die de score op 5-1 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door İ. Dervişoğlu van Sparta Rotterdam die daarmee in de 90e minuut de eindstand bepaalde: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin van den Kerkhof bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Sparta Rotterdam.

LIVE Sparta Rotterdam - Almere City 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt M. Rayhi met assist van L. Veldwijk Sparta Rotterdam 1-0
21' Eigen doelpunt Almere City Eigen doelpunt D. Wuytens Almere City 1-1
22' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor B. Vriends Sparta Rotterdam
30' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Duarte Sparta Rotterdam
38' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van G. Breinburg Sparta Rotterdam 2-1
47' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Receveur Almere City
48' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt D. Wuytens met assist van R. Drenthe Sparta Rotterdam 3-1
49' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
56' Wissel Almere City Wissel S. Meijer voor E. Soleri Almere City
62' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van R. Drenthe Sparta Rotterdam 4-1
64' Wissel Almere City Wissel Guy Ramos voor M. Seck Almere City
65' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Spierings voor J. Saksela Sparta Rotterdam
72' Wissel Sparta Rotterdam Wissel İ. Dervişoğlu voor R. Drenthe Sparta Rotterdam
72' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor J. Hoefdraad Almere City
74' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Guy Ramos Almere City
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel G. Wijnaldum voor B. Vriends Sparta Rotterdam
84' Tweede gele kaart Almere City Tweede gele kaart voor Guy Ramos Almere City
88' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van M. Rayhi Sparta Rotterdam 5-1
90' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt İ. Dervişoğlu met assist van A. Harroui Sparta Rotterdam 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Almere City
Opstellingen Sparta Rotterdam - Almere City
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.