Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Jong PSV (0-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 23 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Jong PSV (0-0)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sparta Rotterdam en Jong PSV gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jannick van der Laan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sparta Rotterdam - Jong PSV 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Verreth Jong PSV
37' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
37' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor G. Breinburg Sparta Rotterdam
39' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
56' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Alberto voor B. Martis Sparta Rotterdam
66' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Y. El Kachati voor G. Breinburg Sparta Rotterdam
76' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor M. Romero Jong PSV
77' Wissel Jong PSV Wissel L. Daneels voor M. Verreth Jong PSV
80' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Alhaft voor İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Alhaft voor İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam
86' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Kortsmit Sparta Rotterdam
86' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Harroui Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Jong PSV
Opstellingen Sparta Rotterdam - Jong PSV
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Jong PSV

Sparta Rotterdam en Jong PSV treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 15 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sparta Rotterdam favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sparta Rotterdam 4
Winst Jong PSV 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 2e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.