Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Jong Utrecht (4-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Jong Utrecht (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Sparta Rotterdam en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Sow, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. Jong Utrecht vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Venema op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Rick van der Meer zorgde ervoor dat Sparta Rotterdam in de 28e minuut op 1-2 kwam te staan.

L. Veldwijk zette Sparta Rotterdam even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Edgar Bijl toegekende penalty wist te benutten. Sparta Rotterdam leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 34 minuten op voorsprong na een goal van L. Veldwijk: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 64e minuut en kwam op naam te staan van Sparta Rotterdam speler L. Veldwijk, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edgar Bijl en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Sparta Rotterdam.

LIVE Sparta Rotterdam - Jong Utrecht 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt S. Sow met assist van N. Venema Jong Utrecht 0-1
14' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van M. Mallahi Jong Utrecht 0-2
25' Wissel Sparta Rotterdam Wissel G. Wijnaldum voor B. Martis Sparta Rotterdam
28' Eigen doelpunt Sparta Rotterdam Eigen doelpunt Rick van der Meer Sparta Rotterdam 1-2
31' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor G. Culhaci Jong Utrecht
31' Penalty Sparta Rotterdam Penalty L. Veldwijk Sparta Rotterdam 2-2
34' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van R. Drenthe Sparta Rotterdam 3-2
38' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Drenthe Sparta Rotterdam
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Hoogenhout voor Rick van der Meer Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Pattynama voor O. Velanas Jong Utrecht
64' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Veldwijk met assist van İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam 4-2
73' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Darkwa voor M. Lehaire Jong Utrecht
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Y. El Kachati voor T. Verhaar Sparta Rotterdam
84' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor D. Darkwa Jong Utrecht
85' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. Duplan voor R. Drenthe Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Jong Utrecht
Opstellingen Sparta Rotterdam - Jong Utrecht
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Jong Utrecht

Sparta Rotterdam en Jong Utrecht treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sparta Rotterdam en Jong Utrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Sparta Rotterdam 0
Winst Jong Utrecht 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 1e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.