Nabeschouwing Telstar - FC Dordrecht (1-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 8 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Telstar het vrijdag 8 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Dordrecht (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Ondaan, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Telstar.

LIVE Telstar - FC Dordrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Ondaan met assist van A. Mendes Moreira Telstar 1-0
52' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Antonio Stankov FC Dordrecht
57' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Mendes Moreira Telstar
57' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Smith FC Dordrecht
63' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor S. van Doorm Telstar
74' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Power voor J. Cijntje FC Dordrecht
78' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Lopes Cabral Telstar
78' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Breukers voor J. Schuurman FC Dordrecht
79' Wissel Telstar Wissel A. El Idrissi voor T. Ondaan Telstar
83' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor Antonio Stankov FC Dordrecht
90' Wissel Telstar Wissel K. Groot voor A. Mendes Moreira Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Dordrecht
Opstellingen Telstar - FC Dordrecht
De opstellingen van Telstar en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - FC Dordrecht

Telstar en FC Dordrecht treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 7 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 10 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Telstar. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 8
Winst FC Dordrecht 10
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 16e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 17e plaats.